De PreCare® productenlijn omvat enkel producten die reversibel zijn. Hieronder valt dus ook PreCare® AluRestore 1-K wat een transparante filmvormende coating is. Waarom omvat de PreCare® productenlijn enkel reversibele beschermsystemen? Producten kunnen nog zo goed zijn, maar er zijn vele omstandigheden waar aan gedacht moet worden voor, tijdens en na de applicatie van een beschermsysteem of coating.  Minder goede ondergrond voorbereiding, (ondergrond)temperatuur, dauwpunt, genoeg zaken waar het fout kan gaan. Heb je garantie gegeven op je werk van 5 of zelfs 10 jaar, staat daar ineens na lange tijd je opdrachtgever met klachten. Kun je dat niet oplossen doordat je conservering praktisch niet (deels) te verwijderen is, dan sta je daar met je goede gedrag toch voor een probleem. Kies daarom voor een reversibel systeem, mocht er dan onverhoopt iets mis gaan, dan is deze in ieder geval zonder schade aan ondergrond en omgeving te verwijderen.
De bijzonder voordelen van de PreCare Alurestore 1-K
PreCare® AluRestore 1-K heeft een effectieve penetratie in de poriën, waardoor een optimale hechting wordt verkregen.
PreCare® AluRestore 1-K geeft na droging een transparante zijdeglans laag.
PreCare® AluRestore 1-K is UV bestendig.
PreCare® AluRestore 1-K geeft bescherming tegen indringing van zuurstof, regen, zeewater en agressieve atmosfeer.
PreCare® AluRestore 1-K is na ong. 60 min droog en overschilderbaar.
img_4276